21.7.07

Kädelliskassi


On kivaa olla kädellinen eläin. Voi tehdä eturaajoillaan kaikenlaista, vaikkapa tällaisen kassin ja sitten kanniskella siinä tavaroita ympäriinsä, mikä on kätevää kun liikkuu pystyasennossa kahdella jalalla.
Ruskeaa pellavakangasta, valkoista kangasväriä, kuvio Stencilrystä, klikkaa Animals. Piti ommella valkoisella, koska ruskea ompelulanka loppui (taas) ja silloinhan mummolta peritty vanha Singer tietty takkuaa vielä tavallista enemmän, kun jälki varmasti näkyy ja kauas. Menee siis kategoriaan "Kas, ihan kuin olisin ite tän ommellut". Mutta näppärä kassi tuli ja gorillamaisen pitkät kädensijat ovat kätevät kassia olalla kuljettaessa.

11 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Kuinka saat sapluunalla noin siistiä jälkeä? Tosi hieno indiid ;D

Jenny kirjoitti...

Tuo sivusto on ihan mahtava! Tää rupeaa painamaan itse t-paitansa. Käytätkö painamiseen ihan tavallista kangasväriä ja töppäriä?

Nasti kirjoitti...

Mahtava kassi! Tuossa saa jo melko ison tertun banaaneita tuotua kaupasta kotiin :)

Anne K-R kirjoitti...

Mainio kassi! Oli muuten pakko taas ihastella tuota edellisen postauksen tyynyä. Oih ja voih... On se vaan niin hieno.

Maarit kirjoitti...

Jatta: Kiitti! Parhaimman lopputuloksen olen saanut aikaan tekemällä sapluunan kontaktimuovista. Sehän on sitten kertakäyttöinen toisin kuin esim. piirtoheitinkalvosta tehdyt sapluunat, mutta liiman ansiosta pysyy hyvin paikallaan. Askarteluveitsen pitää myös olla hyvässä terässä... )

Jenny: Sieltä löytyy tosiaan kyllä sapluunoita joka lähtöön! Omiin t-paitoihin sopivien lisäksi tuon sivuston avulla on moni lahjaidea ratkaistu... Keittiösienellä olen töpötellyt ja kangasvärin olen ostanut Hobbypointista (en muista nyt minkämerkkistä väri on mutta voin tarkistaa kunhan olen taas kotona). Tuo väri, mitä mulla on, on aika jämäkkää tavaraa, sekin helpottaa teräväreunaisen lopputuloksen saamisessa että väri ei ole liian juoksevaa.

Nasti: :D Niinpä saa!

Anne: Kiitos! Itsekin tykkään tyynystä enemmän ja enemmän... Tuo perinteinen väriyhdistelmä, kirkas punainen lanka pellavalla, on kyllä paras, mutta mietin eilen muitakin vaihtoehtoja. Voisi kokeilla pistellä saman kuvion vaikka ruskealle pohjalle jollain vaalealla värillä, tulisi aika eri näköinen!

Vilma kirjoitti...

Kertakaikkisen hiano! :)

Nuttula kirjoitti...

Onpas mainio kassi, kuvio on muuten todella siisti. Ihastelin juuri suuresti pisteltyä tyynyä edellisessä postauksessa, aivan ihana!

Villilanka kirjoitti...

Kiitti!Tallensinpa min�kin linkin suosikkeihini.

Maarit kirjoitti...

Villilanka, Nuttula ja Vilma: Kiitos! :)

siiri kirjoitti...

Ole kiltti ja kerro vielä se kangasvärin merkki, mua kiinnostais kovasti... Pikkuveli tulee ehdottomasti saamaan synttärilahjaksi paidan varustettuna Nintendo-ohjaimen kuvalla, ja itselle kävis vaikka mikä, niin kuin nyt balettitossujen kuva tai Leonardo DiCaprion kuva (aina ah niin ihanasta) elokuvasta Romeo ja Julia. Jee jee!

Maarit kirjoitti...

Siiri: Anteeksi etten ole vastannut sinulle aiemmin. Kangasväri jota käytän on siis Hobbypointista ostettu EMO-kangasväri, tässä työssä peittovalkoinen.