10.7.07

Punaista, punaista kaikki mikä kaunista on


Project Spectrumin kolmas jakso (punainen, musta ja metallivärit, kesä-heinäkuu) alkaa olla kohta jo lopuillaan (!!! MITEN aika voi kulua näin nopeasti????) ja ainoa punamusta väkerrys, jonka olen saanut aikaan, taitavat olla ylläolevan kuvan hiuspompulat. Nekin syntyivät oikeastaan sattumalta lomalla pakottavaan hiuspompuloiden puutteeseen kesäpaikalta löytyneistä aineksista, eli kuminauhasta ja puuhelmistä, jotka otin vanhasta rikkinäisestä joulukoristeesta. Punainen on kyllä hyvin inspiroiva väri ja mielessä olisi paljonkin houkuttelevia punaisia projekti-ideoita. Punaiset Baudelaire-sukatkin olen ollut aikeissa tehdä siitä saakka kun tuo ohje ilmestyi, mutta tekemättä ovat vieläkin. Hauskin omistamani punasävyinen esine on varmaankin pompuloiden alla näkyvä vanha 7o-luvun essu. Sitä en ole siis itse ommellut. Essu on vaan niin ihana, etten raaski juuri koskaan sitä käyttää.


Musta ja metallivärit eivät puolestaan inspiroi tällä hetkellä lainkaan. Punaisia projekteja olisi aikaa nitkutella vielä muutaman viikon ajan, jos panisi toimeksi, sillä kohta ovat vuorossa uudet Spectrum-värit. Nimittäin violetti, oranssi ja ruskea.

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kauniita maisemakuvia olet ottanut! Ja voi kun nuo vanhat essut sun muut ovat ihania:)

Mewril kirjoitti...

Ihkuja punaisia juttuja!

joko kirjoitti...

ihana essu!
minäkin olen miettinyt miten ihmeen nopeasti aika oikein kulkee. vähän kerkeää miettiä mitä töitä teksi ja kohta on kaksi kukautta jo mennyt.