2.8.07

Keltainen kukkakoriHeinäkuussa ystäväni piti syntymäpäivänsä kunniaksi mukavat pienet juhlat ja koska halusin antaa lahjaksi jotakin päivänsankaria lämmittävää ja itse tekemääni, neuloin hänelle keltaisen huivin. Malli on Flower Basket Shawl(pdf) ja lanka Floricaa, jota kului 2,5 kerää.

Ystäväni odottaa myös syysvauvaa, joten neuloin jotain keltaista pientä masuasukkiakin varten. Huovutetut töppöset on neulottu Fritidsgarnista ja koska sopivaa ohjetta ei löytynyt, neuloin ihan omasta päästäni. En ymmärrä vauvanvaatteista mitään, joten jää nähtäväksi, tuliko pikku tossuista ylipäätään käyttökelpoiset... Mutta söpöt ne ainakin ovat!

Luontokin alkaa kellastua, kesä kypsyy. Mukavaa alkanutta elokuuta!

5 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Ihanan pirteän värinen huivi. Kiva idea tehdä 'sävy-sävyyn' vauvan töppöset... söpöläiset nekin.

Lotta kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! Minen oo mistään löytäny tuota flower basketin ohjetta... kädetön nyypiö kun taidan olla... Hieno on tuo sun(kin) tekemä huivi!

Vilma kirjoitti...

Kaunis väri huivissa ja töppösissä, ihanan pienet nuo töppöset!

Maarit kirjoitti...

Kate: Kiitos! Tuollainen kunnon tumma keltainen on kiva väri, en vaan itse osaa käyttää sitä. On aina ihanaa päästä neulomaan lahjaksi jotain keltaista!

Lotta: Hyvähyvä, jos sait kaipaamasi ohjeen! Jostain blogista minäkin tuon linkin bongasin aiemmin. :) Netti on mahtava juttu.

Vilma: Ihanan pieniä, suorastaan älyttömän pieniä, ovat muuten kaikki muutkin vauvaneuleet joita olen ruvennut neulomaan nyt, kun on lähipiiriin tulossa joku jolle tehdä. Niiiin söpöjä ja valmistuvat nopeasti...

Kaisa kirjoitti...

Kiitos haasteesta :) Paneudun siihen jahka kerkiän. Aika hiljaiseloa on kyllä ollu blogiin naputtelu viime aikoina, mutta täytynee ryhdistäytyä.

Aivan ihku tuo keltainen huivi. Sopisi niin hyvin garderobiini :D Täytyykö tässä alkaa vaan opettelemaan neulomista jotta sais ittellekin kaikkea tuollaista ihanaa, tällä kärsivällisyyden tasolla ei oikein tahdo vain luonnistua...