12.7.07

Kirjoja ja ideoitaEilinen flunssaisen sadepäivän kirjastoretki tuotti saaliiksi monta ihanaa kirjaa. Nancy Bushin Folk Socksin olin varannut, mutta sen lisäksi mukaan tarttui mm. Helena Erkkilän Lahjoja kotipuutarhasta ja Claire Garlandin Toys to sew. Kaikissa noissa kirjoissa on paljon houkuttelevia ideoita. Omatekoisten lampunvarjostinten ym. valaistusratkaisujen tekeminen kuulostaa hieman palovaaralliselta, mutta saahan sitä ainakin haaveilla lamppujenkin tekemisestä.

Toys to sew -kirjasta haluaisin tehdä ainakin tämän pehmoisen kilpparin... Hieman harvinaisemmat ja erikoisemmat pehmolelueläimet viehättävät minua aina ja kilpikonna vetoaa kai hitauden symbolinakin, arvostan omassa arjessani niin paljon mahdollisuutta tehdä asiat rauhassa ja kiireettömästi.


Folk Socksin lainasin tietysti norjalaispolvisukkien takia. Pystyin vastustamaan varsin pitkään norjalaissukkien houkutusta kaikista ihanista eri blogeissa näkemistäni versioista huolimatta, mutta nyt tarvitsin lohdusta ja jonkin luksusprojektin ihan itselleni, joten aloitin sukat saman tien vihreävalkoisina. Maija-langalla tiheys tuntuu ainakin tässä vaiheessa olevan sopiva.

1 kommentti:

musta lammas kirjoitti...

Juu, Laban on melkein yhtä ihana kuin oikeat mäyrikset! :)
Ja löysitpäs nopeasti uuden blogini, vaikken edes sitä vielä mainostanut - kiitos ekasta kommentista siellä! Toki saa kommentoida suomeksi. Ajattelin, että kun kaikki suomalaiset lukijat osannevat englantia sen verran kuin minun blogini lukemiseen tarvitsee, valitsen englannin - muutama ulkomainen blogiystävä kun olisi jäänyt kokonaan suomenkielisen blogin ulkopuolelle.

Kirjat vaikuttavat nimiensä perusteella lupaavilta, täytyy yrittää katsastaa tuo toys to sew jossain.