11.10.06

Lokaa ja kuita

Päivän lyheneminen alkaa jo tuntua ytimissä. Tekisi mieli vetäytyä talviunille pariksi kuukaudeksi, tai ainakin töissä käymisen voisi vähäksi aikaa unohtaa. Pidän kyllä syksystä (ja varsinkin sienistä) ja pimeissä, viilenevissä illoissakin on oma taikansa (kiiltävät valot, kahisevat lehdet, kynttilöiden polttelu...) mutta en pidä yhtään siitä mitä valon määrän väheneminen saa aikaan minussa. Ei vain huvita eikä jaksa... Ensi viikko tuo helpotusta, olen koko viikon lomalla. Aion käyttää ajan paitsi nukkumalla ja neulomalla myös lukemalla. En ole lukenut kunnollista kirjaa kesän jälkeen. Metsissäkin pääsen samoilemaan kun lähden oleilemaan vanhempieni luo "maalle". Ulkoilu ja reippailu tekisi hyvää. Mukaan lomalle lähtee ainakin vasta aloitettu huivi (ohje Tikrun); tämä on nyt SE neuletyö kaikista tekeillä olevista, johon tartun mieluiten. Lokakuun hämärässä pitää neuloa voimia antavaa punaista.

4 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Onko tuo Kitten mohairia? Jos on, niin teet samasta langasta+väristä ompun, kuin minkä minä sain hiljattain valmiiksi. Itse ainakin tykkään siitä hirmuisasti! :)

neja kirjoitti...

Ihanan kuuloiset suunnitelmat lomaviikolle:)

Maarit kirjoitti...

On se Kitteniä! Sun huivi näyttää hienolta valmiina, ei tarvitse epäröidä tätä tehdessä. Teen omaani viittä hevosenkenkää rinnakkain, kun halusin huivista hieman leveämmän.

Vanilla kirjoitti...

Uusi ja mukava tuttavuus sinunkin blogisi minulle oli:) Meistä tulee sitten samikset, mun on samanlaiset huivit. :D