3.5.07

Koiranpäiviä


Mukavaa, sain koirulaiseni eilen takaisin kotiin sen oltua reilun viikon hoidossa vanhempieni luona. Maaseutuloma oli ilmeisesti käynyt voimille, sillä kotiuduttuaan hauveli on lähinnä vedellyt sikeitä nojatuolissaan. Vapunaattona haukku vietti myös synttäreitään "mummolassaan", neiti on nyt 2v.

Kiitokseksi koirankaitsennasta tein äidilleni mäyräkoira-aiheisen t-paidan ja samantien samanlaisen itsellenikin. Tarkemmin sanoen siis maalasin kangasvärillä valmiiseen t-paitaan pienen koiran koristeeksi.Ilmeikäs koirapiirros ei ole valitettavasti ihan omaa käsialaani vaan olen plagioinut sen erään koiranäyttelyilmoituksen kuvituksesta, taiteilijasta ei tietoa. Kuva oli helppo toteuttaa kangasvärillä t-paitaan.Kuvissa näkyvä kirja puolestaan on David Hockneyn 'Dog Days', jonka armaani toi viime viikolla Helsingin reissultaan tuliaiseksi ja minulle lohdutukseksi, kun kaipailin hoitoon jäänyttä pikkukoiraamme. Kuvat ovat hauskoja, Hockney on maalannut kahta mäyräkoiraansa niiden lähinnä loikoillessa ja nukkuessa. Kovin tutunoloisia lepäilyasentoja maalauksista löytyikin.

3 kommenttia:

neja kirjoitti...

Postaus minun makuuni:) Söpöt paidat olet värkännyt.

Vilma kirjoitti...

Samat sanat, mäyräkoirapostauksia ei voi olla liikaa. :) Haaveissa olis oma pötkylä, mutta käytännössä haave toteutuu ehkä vasta parin vuoden päästä, kun asumme (toivottavasti) vähän koiraystävällisemmässä paikassa kuin nyt.

Maarit kirjoitti...

Neja ja Vilma: Kiitos! Oma pötkylä on kyllä pitkän ja hartaankin odotuksen arvoinen. :) Itse haaveilen, että pötkylöitä vois olla parikin.