22.5.07

Sny-postia jälleen!

Nyt sitten päivän toiseen aiheeseen… sain eilen Sny:ltäni muhkean postilähetyksen! Kyseessä oli yhdistetty huhti- ja toukokuun paketti, ja sisältä löytyikin vaikka mitä kivaa. Tykkäsin aivan kaikesta, mitä olit pakettiin keksinyt! Kiitos!

Ensimmäinen havainto paketista oli, että se tuoksuu ihanalta. Lähteeksi paljastuivat kanelintuoksuiset tuikkukynttilät ja santelipuinen tuoksupussi. Tykkään molemmista tosi paljon, erityisesti tuo santelipuun tuoksu on aivan ihana!

Seuraavaksi paketista löytyi herkkuja sekä itselleni että koirulille. Oliiviöjyllä ja italialaisilla yrteillä maustetut perunalastut olivat todella hyviä, mistä arvasit, että olen heikkona suolaiseen mutusteltavaan? Koiran suuhun ensimmäiset maistiaiset nameista katosivat myös ahnaasti.
Paketista löytyi myös hauska punainen pallo, kahdesta hieman erisävyisestä punaisesta (suorakaiteen muotoisesta?) palasta neulottu ja vanutäytteinen. Pallon rakenne on mielenkiintoinen. Koirun kanssa leikimme pallolla vain erityisen varovasti, koska en halua pallon kärsivän vahinkoja rajuissa leikeissä. Voisin ehkä yrittää neuloa näitä pari lisää itse (jos osaan) ja käyttää vaikka jonglöörauspalloina. Pienessä pussissa oli Sny:n muovailumassasta itse tekemiä nappeja sekä helmiä ja joustosiimaa, joista voin askarrella korun. Helmet ovat todella huolellisesti ja siististi tehtyjä ja värit ovat myös juuri sopivat. Toisessa pussissa oli ostohelmiä ja tarvikkeet yhteen korvakorupariin. Tosi kiva idea tämäkin, varmasti teen korut! Ajattelin noista massahelmistä rannekorua kesäksi.Massasta oli muotoiltu myös upea lehti, joka toimii magneettina, siitäkin pidin kovasti (niin kuin kaikesta luontoaiheisesta) ja se pääsi heti jääkaapin oveen. Tyrkkäsin sen peittämään magneetti-Daavidini intiimialueita... Daavidille on olemassa myös garderoobillinen vaatteita, mutta näin kesällähän tarkenee jo vähemmissä pukeissa. :)

Eikä siinä vielä kaikki, paketissa oli myös pino kierrätyskankaita. Sny oli huomannut blogissani maininnan, että kerään retrokankaita tilkkutäkkiä varten, ja näistä varmasti ainakin osa päätyykin täkkiin aikanaan. Suosikkini on tuo päällimmäinen kangas. Hauska oli myös lukea, mistä mikin kangas oli peräisin. Tämäkin oli niin oma juttuni, kun olen innokas materiaalin uudelleenkäyttäjä.

Lisäksi mukana oli kolmisivuinen kiva kirje, ja yllätys yllätys – tämä ei ollutkaan vielä viimeinen paketti! Jotain siis on vielä tulossa! Jännää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kiva kuulla että pidit paketista! Tuo kukkakangas on muuten minunkin suosikkini :) Keltaisesta en normaalisti pidä, mutta tuo kangas tuoksuu minun nenääni niin kesäiseltä ja muistoilta, että siitä on ajan mittaan tullut hyvin rakas. Kikatin ääneen tuolle Daavidille! Mistä olet moisen komistuksen hankkinut? Tahtoo kans! Anteeksi että ryöväsin Selman namipussista tikkuja meidän haukulle (joka tosin tykkäsi niistä kovasti alku epäröinnin jälkeen. Pikku neitikin uskalsi syöttää koiraa ihan kädestä pitäen :) Hyvä että pidit sipseistä, minustakin ne olivat todella hyviä, kun kotona niitä söin, vaikken normaalisti pidä maustetuista sipseistä. En kyllä tiennyt, että pidät suolaisesta.. Tosin mainitsit tiedoissasi, että yrität vältellä karkkia ja suklaata, joten en viitsi niitä väkisin työntää jokaiseen pakettiin.. Minäkin ihastuin tuohon santelipuun tuoksuun! Mies piti enemmän kanelista, joten laitoin pakettiin molemmat. Osuipahan ainakin toinen :)

Nyt tässä on vaihteeksi pieni ongelma viimeisen paketin kanssa. Mies nimittäin lähetti sieltä maailman kaukaisimmasta kolkasta 18.4. puolentoistakilon paketin tänne koti-Suomeen, jossa on elintärkeitä tuotteita minulle, tuliainen sinulle (saas nähdä onko mitään sopivaa paketissa, miehistä ei ikinä tiedä.. ;) ja pehmolelu meidän pikku neidille. Ja nyt näyttää siltä, että paketti ei ehdi tänne edes jouluksi! Mies epäilee jo, ettei pakettia tulekaan, vaan joku on ryövännyt sen matkalla. Laitan ensi viikon alussa sinulle viimeisen paketin, joka ei luultavasti sisällä sitä ulkomaan tuliaista, vaan jotain muuta.. Mutta heti kun ja jos paketti ulkomailta suvaitsee meille asti saapua, saat tuliaiset! Olipa sitten kesä tai joulu. Tuliaiset siis eivät taida tulla varsinaisen SNY-episodin ollessa voimassa, mutta antanet anteeksi?

T: SNY:si :)

Maarit kirjoitti...

SNY: :) Daavid-magneettisetin ostin Lontoosta muinaisena au pair-kesänäni vuonna 1999! eli sillä alkaa olla kohta paitsi tunne- myös historiallista arvoa. :) Googletin hieman selvittäkseni, valmistetaanko ja myydäänkö noita enää missään ja löysin tällaisen sivun: http://www.funkyfridge.com/
FF-DAST.html
(tosin tuokin nettikauppa näyttää olevan tällä hetkellä nurin). Samalla sivustolla näkyi myös mm. Venus-, Elvis ja Lucy Ricardo -dress up kittejä sekä vanhanaikaisten paperinukkien jäljennöksiä magneettitaustoin. Daavidista on ollut paljon hupia vuosien varrella, kun en ole vieläkään kyllästynyt sen pukemiseen ja riisumiseen.

Koirannamipussin avaus ei haittaa, namit menivät selvästi tärkeään tarkoitukseen jos helpottivat tyttären ja koirun tutustumista!
Noita sipsejä ostan taatusti itsekin kun näen kaupassa. (Karkin ja suklaan välttelykään ei muuten aina itseltäni kauhean hyvin kyllä onnistu...) Mutta suolainen naposteltava on minusta vielä parempaa kuin makeat namit. Ja suunnitelmasi viimeisen paketin osalta on vallan hyvä!