12.5.07

Fuksiaa, magentaa, vadelmaa


"Kirjavan rojektin" (mainio käännös Pilvin) kakkoskausi on kohta lopuillaan ja pinkki-vihreä-keltainen kirjoneule yhä aloittamatta. Taitaa se jäädä myös tekemättä. Yksivärisiä neuleita olen kyllä neulonut kaikista näistä kolmesta väristä. Pinkin ja keltaisen neulominen on ollut erittäin piristävää vaihtelua normaaliin väriskaalaani, ja keväällä ja kesällä kirkkaat värit myös vetoavat ihan eri tavalla kuin syksypuolella vuotta. Tähän postaukseen keräsin pinkkejä kuvia - sen paremmin vaaleanpunainen kuin pinkkikään eivät sitten ala-asteaikojen ole olleet mitään lempivärejäni, mutta tänä keväänä olen omaksi hämmästyksekseni alkanut pitää jopa hohtavan räikeästä pinkistä (ostin hiljattain mm. sen värisiä pyyhkeitä). Ja kukat. Oih.


Olosuhteet tänään iltapäivällä olivat suotuisat myös pihallaneulontaan takapihan paahteessa... Neulemuistikirjassanikin on pinkkiä.

Vaaleanpunaisista valmistuneista neuleista pitää esitellä Kerttu-sukat. Halusin kokeilla Uhoavan Gnun ohjetta, mutta koska minulla oli Jussi-lankaa tässä sävyssä vain 100 g, tein sukat kärjestä aloittaen saadakseni langan riittämään molempiin sukkiin tasaisesti. Kovin pitkiin varsiin se ei sitten riittänytkään. Lisäksi keskipalmikot lipsahtivat eri päin kuin ohjeessa. Sukkamalli on kyllä kaunis ja nopea neuloa, joten Kerttuja neulon varmasti myöhemminkin lisää.
Huomatkaa myös kiven vaaleanpunainen sävy taustassa. :)
Nyt pitää ilmeisesti ruveta seuraamaan Euroviisuja. Kai samalla saa sentään neuloa?

2 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Kauniita kuvia, todella! Mun lempiväreissäkin vielä :)

Suomi vetää kyllä välispoteillaan ja kaikella pisteet kotiin 100-0 Euroviisuissa. Vau. Ilo seurata ja neuloa tahdissa.

Maarit kirjoitti...

Jatta: Kiitos. :) Isännöinti oli kyllä ihan loistosuoritus Suomelta. Ihan tässä ylpistyy. :)