17.3.06

Lisää kuvitusta

Neulon harvoin isoja töitä kuten neulepaitoja, pidän enemmän sukkien, lapasten, huivien ja pipojen neulomisesta. En välttämättä aina noudata minkäänlaisia ohjeita vaan keksin mallit itse tai sovellan, ja pienemmissä töissä kokeilujen epäonnistuminen ei ole niin harmillista. Pienissä töissä myös lopputulos on helpompi hahmottaa jo alussa ja voi tarpeen mukaan purkaa ja korjailla. Viimeaikaisista valmistuneista töistä ranteenlämmittimet ovat olleet lähes jatkuvassa käytössä koko talven. Nykyinen asuntomme lämpiää sähköllä ja pihiys- sekä ekologisuussyistä pyrimme pitämään huonelämpötilan niin alhaisena kuin suinkin kärsimme. Ranteenlämmittimet tuntuvat aidosti toimivan ja hyppyset pysyvät lämpiminä. Miten edes tulin toimeen ennen niitä?

Olohuoneesta löytyy myös tällä hetkellä kukkiva kaktus ja sohvalta nelijalkainen loikoilija.3 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Ihanan väriset nuo ranteenlämmittimet ja kaunis kuvio! Ja todella lutuinen hauveli - meidän koiran tavoin taitaa myös nauttia auringossa loikoilusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hauska tavata toinen käsityöntekijä joka omaa mäykyn ;)) Joku päivä minäkin lisään kuvan omastani blokiini. Käy joskus kurkkaamassa. Lellu

Maarit kirjoitti...

Hei Lellu,
löysin Lellun kädenjälkeen, se lienee oikea blogi? Laita ihmeessä kuva mäyriksestäsi, olisi kiva nähdä. :)