10.12.06

Kaksi viikkoa jouluun

Viikonloppu oli hauska ja tuottelias. Kokoonnuimme muun hauskan yhdessäolon ohella askartelemaan joululahjoja kahden ystäväni kanssa ja kangasvärien avulla syntyi taas kaikkea kivaa. Olen ihan varma, että ystäväni vanhemmat ilahtuvat, kun saavat 27-vuotiaalta tyttäreltään nämä aivan mahtavan ihanat tyynyliinat (tekijä antoi jalomielisesti luvan laittaa tyynyliinoistaan kuvan blogiin):


Aivan huippuhienot! Muutkin tuotoksemme onnistuivat nappiin, mutta niistä en harmillisesti voi laittaa kuvia ennen aattoa, etteivät saajat vain saa lahjoistaan vihiä ennen aikojaan.

Perjantaina sain valmiiksi myös Omppu-pitsineulehuivin punaisesta Kitten Mohairista, todistusaineistoa alla:Kuvassa ei oikeastaan näy kuin epämääräinen möhkäle. Totesin, että punaisesta neulepinnasta on lähes mahdotonta ottaa minkäänlaista valokuvaa varsinkaan pimeällä. Parempaa kuvausvaloa en kuitenkaan ehtinyt odottaa, sillä huivi päätyi perjantaina pingotuksesta suoraan pakettiin ja pukinkonttiin ja on jo saajansa luona odottamassa aattoa. Tämäkin huivi olisi tehnyt mieli pitää itse, mutta lahjaksi antaminen on melkein yhtä mukavaa. Ohje huiviin löytyy täältä (kiitos Tikru).

Hedelmäkakku pitäisi vielä ehtiä leipoa joulua varten tänään. Aattoon on enää kaksi viikkoa...

1 kommentti:

tikru kirjoitti...

Kaunis :)
Näitä on aina hauska löytää..