23.9.07

Postin tuomaa lämpöä

Pinna kireällä, voimat vähissä ja vihaisena ei pysty neulomaan. Parhaiten silmukoiden siirtely puikolta toiselle onnistuu, jos olo on puhtaasti vain surullinen. Näitä hetkiä on kuitenkin iltaisin harvassa. Hyvin hitaasti syntyy sukkaa, vihreää, villaista.

Ennen onnettomuutta ehdin ilmoittautua syksyn SNY-kierrokselle. Päätin heti, että siitä en jättäydy pois, hoidan oman osani vaikka kuinka tiukkaa tekisi. Onneksi minulla kävi hyvä tuuri parien suhteen, sain sekä kohteen, jota on helppo ilahduttaa, että oman Salaisen, joka on todella herttainen ja nähnyt paljon vaivaa pakettieni eteen. Syyskuun paketissa oli teetä, teepannumyssy, pallo teen hauduttamiseen ja aivan ihania vanhoja lapasohjeita - näitä on mukava selailla ja suunnitella kirjoneulelapasia teetä siemaillen. Mukana oli myös Martta Wendelinin kirjainmalleja käsitöihin - ne ovat todella kauniita ja houkuttaisivat ryhtymään heti nimikoimaan pyyhkeitä ja lakanoita vanhan ajan malliin. Pidän kovasti Wendelinin kuvituksista ja tyylistä, kirjainmalleille löytyy varmasti vielä käyttöä.

Aiempi paketti oli myös mitä mieluisin, kauniin vihreän salomoninsolmuhuivin lisäksi sain ihanat ranskalaiset 3,5 mm neulepuikot (vihreät!), löylytuoksupusseja ja vihreitä karkkeja. Huivi on ihana ja juuri tuollainen siro pikkuhuivi minulta ennestään puuttuikin. Salomoninsolmujakaan en ole itse kokeillut. Löylytuoksupussit koivunlehtineen odottavat talvea ja ajan kulumista. Tällä hetkellä kesän muisteleminen tekee vielä liian kipeää.

En ole unohtanut myöskään tuoksuvia valkoisia ruusuja, jotka tuntematon, kultainen Sny:ni lähetti elokuussa. Toivon, ettet ole kovin harmissasi siitä, että sait näin hankalan parin - lähettämäsi lahjat lämmittävät kovasti mieltäni huolimatta kamalasta elämäntilanteestani ja siitä, että en jaksa päivittää blogiani tämän useammin. Toivottavasti kiitokset ja tieto pakettien perilletulosta ovat kuitenkin tavoittaneet sinut Sny-blogin ja emännän kautta.

Kiitos myös Tiinalle, joka oli parini edellisellä Sny-kierroksella. Sain postisi. Runo oli riipaiseva. Lämmin kiitos.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanaa toi tee!