24.1.07

Huippumalli haussa

Väsäsin jokin aika sitten tämmöisen laukun, kankaana jälleen kirpparilöytö:Teimme laukun kanssa kuvausmatkan Lanzarotelle, siksi eksoottisen näköinen tausta. Tässä hän poseeraa vielä huoneistohotellimme sohvalla hibiscus korvan takana:...ja tässä rannalla kera matkalukemisemme Brokeback-novellin (snif...)


Reissu lämpimään tuli tehtyä oikeastaan synttärini kunniaksi. Myönnän että oli ihan mukavaa vaihteeksi turisteilla ja viettää viikko paikassa, jossa oli valoa, lämpöä ja kukkia. :) Loma olikin muuten mainio, mutta matkan viimeisinä päivinä jo ennen lähtöä oireillut pieni nuhani otti ja päätti äityä aivan kauheaksi kurkkukivuksi ja kuumeiluksi. Flunssaa on sitten podettu viime päivät täällä kotonakin. Söin viimeisenä iltana lomalla niin valkosipulisen tapas-katkarapuannoksen, että luulin flunssan kuin flunssan sillä lähtevän, mutta pöpö onkin harvinaisen sitkeää laatua. Ulkona on tullut ihana luminen talvi, mutta minä köhin täällä sisällä... Onneksi tauti alkaa viimein osoittaa hellittämisen merkkejä. Aika kuluu paremmin sairastuvalla, jos jaksaa hieman neuloakin.

5 kommenttia:

musta lammas kirjoitti...

Tein tämmöistä, kun iski joku vimma saada kanaa kasvisruuan sijaan (sori, piti pätkäistä linkki).
http://pastanjauhantaa.blogspot.com/
2007/01/kanalaksa.html

Tosi hyvää, tosin keitin nuudeleita kai liian vähän aikaa, kun ne imaisi melkein kaiken liemen, seuraavaan päivään mennessä...

Kiva laukku, juuri sopivan kokoinen. Ei liian iso, mutta semmoinen että sinne mahtuu kaikkea tarpeellista. Ja Brokeback mountain, nyyh. Luin kirjan ennen kuin näin leffan, ja leffassa itkettikin sitten jo varhaisemmassa vaiheessa. En oikein tiedä, uskallanko katsoa sen toiseen kertaan, pelkään, että itken jo alkumetreillä.

Paranemissäteitä!

joko kirjoitti...

nätin näköinen laukku!

Maartsi kirjoitti...

Hieno laukku! Mukavaa, että se pääsi kuvauskeikalle maailmalle. :)

amelie kirjoitti...

Kivan mallinen laukku. Jotain tuon tapaista voisin kevääksi ja kesäksi ommella.

musta lammas kirjoitti...

Kiva kuulla, että pikkuleivät maistuivat! Sairaana on oikeutettu hemmottelemaan itseään herkuilla, on edes vähän parempi mieli.