28.11.07

Marras

Olen yhä hengissä, joskin voimat ovat todella vähissä ja blogipostauksen laatiminen on tuntunut aivan ylivoimaiselta tehtävältä. Juuri mitään käsitöihin liittyvää en ole toisaalta tehnytkään, riittää kun laahustan päivästä toiseen, käyn töissä, syön ja nukun.

Esiteltävänä on kuitenkin kaksi Sny-vaihtoon liittyvää pakettia. Toisen sain tänään ja toinen tuli jo viime kuussa. Sny:kseni paljastui Päivikki, jolla ei (vielä) ole omaa blogia, mutta joka lupaili lähiaikoina sellaisen perustaa. Paketista löytyi kauniin punaista Cool Flamme Tweediä (siitä voisin varmaan neuloa vaikka edellisen postauksen ohjelistassa olevan irtokauluksen!) ja Austermannin Step-sukkalankaa, jota en ole vielä kokeillutkaan. Tuota vaihtelevan väristä lankaa hoitavine öljyineen on varmasti mukava neuloa nyt, kun energiani ei riitä mihinkään monimutkaisiin pitsi- tai kirjoneuleisiin mutta yksiväriset perussukatkaan eivät oikein pidä mielenkiintoa yllä. Paketissa oli myös kolme frivoliteepitsistä lumihiutaletta, jotka Päivikki oli tärkännyt sokerilla. Lumihiutaleet ovat todella kauniita ja taidokkaita! Kiitos kovasti! Frivolitee eli käpyily on minulle aivan uusi tekniikka sekin.


Viime kuussa Sny:ni lähetti minulle huovutetun istuinalustan ja mukinlämmittimen eräretkiä varten - oikein kekseliäs ja mieluinen lahja sekin! Käytännössä en ole päässyt niitä vielä ulkoilun merkeissä testaamaan, mutta toimivilta ja lämpöisiltä vaikuttavat. Kaikki Päivikiltä saamani lahjat ovat olleet mieluisia ja minunnäköisiäni, olet ollut ihana Sny! Blogittomuudesta ei ole mitään haittaa, mutta huikkaathan täälläkin, jos saat vielä joskus oman blogin perustettua, niin että pääsen sitten siellä vierailemaan? Olisi mukava nähdä mitä kaikkea käsitöiden alalta harrastelet.

Lopuksi vielä kaksi lasityötä, jotka sain valmiiksi joitakin viikkoja (vai kuukausia? aikaa on niin vaikea hahmottaa nykyään...) sitten. Nämä ovat toistaiseksi ainoat ennen mieheni kuolemaa aloittamani kädentyöt, jotka olen kyennyt ottamaan esille ja tekemään valmiiksi. Korennot ovat pieniä, isommista töistä tähteiksi jääneitä lasinkappaleita hyödyntäen tehtyjä.


14 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kauniita korentoja! Toivotaan, että pian valo alkaisi taas saada pimeydeltä jalansijaa. Nämä pimeät ja harmaat kuukaudet eivät varmasti ainakaan auta toipumisessa, mutta voimia jaksaa raahustaa päivästä toiseen, kyllä se varmasti vielä kirkastuu aikanaan!

uhoava gnu kirjoitti...

Kauniita lahjoja ja korentoja!
Voimia toivottelee gnu.

Kanerva kirjoitti...

Kauniit korennot. Kaikki rakentuu paloista, niistä pienistä syntyy suuri.

Aurinkoa!

Heli kirjoitti...

Ihania lasitöitä olet tehnyt! En tainnut muistaakaan, että teet lasitöitäkin:)
Voimia elämääsi edelleen
toivon,
Heli
Ps.Muistatko vielä lasipullon, josta oli joskus aikaisemmin juttua blogissani. Nyt se toimii lampun jalkana, sillä lamppu on valmis.

heidi kirjoitti...

Kovin kauniita korentoja. Kauniita ovat myös kuvat, joissa ne pörräävät lumista maisemaa vasten.

Lotta kirjoitti...

Jep, kauniit on korennot. Käy ehkä surutyöstä, vaikka onki rankkaa? Voimantoivotukset täältäki päin, symppaan niin täysiä, vaikken osaakaan pukee sitä kirjalliseen muotoon.

SCAREDY-CAT kirjoitti...

Hyvää joulua! Tajusin liian myöhään, etten ole pyytänyt osoitettasi - olisin mieluummin lähettänyt paperisen kortin...

amma kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut ja tosi kauniita korentoja tehnyt. Parempaa uutta vuotta sinulle!

Stella kirjoitti...

Kauniita korentoja =) Paljon voimia sinulle edelleen sekä parempaa tätä vuotta!

uhoava gnu kirjoitti...

You Make My Day! Nämä on näitä meemejä, mutta katsopa perusteluita blogistani.
Parempaa tätä vuotta toivottelen minäkin!

.k kirjoitti...

^Samanlaisia kukkaterveisiä minun blogissani!

Perhoneito, kirjoitti...

Onkohan tuleva kesä yhtään piristänyt mieltäsi? Oletkohan löytänyt uusia asioita, joista iloita?
Voimaa ja jaksamista toivottelen sinulle edelleen ja odottelen, josko palaisit vielä tänne blogimaailmaankin.
Mukavaa kesän odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link

Lotta kirjoitti...

Tulit jostain nurkan takaa mun mieleen ja aattelin käydä täällä vähän kurkkaamassa. Toivottavasti voit hyvin. Muuta en oikeen osaa vieläkään sanoa. Eli lämpimiä ajatuksia vaan täältä suunnalta!