1.9.06

Kesän satoa

Käsitöiden osalta kesän sato jäi varsin laihaksi... Langanpäiden päättely ja vetoketjun kiinnittäminen ylläolevaan virkattuun pussukkaan oli oikeastaan ainoa käsityö mitä kesäkuukausien aikana tein. Pussukka olikin odottanut näitä viimeistelytoimia vaivaiset seitsemän vuotta. Varsinaista käyttöä pussukalle ei ole vielä löytynyt, se on kooltaan hieman postikorttia suurempi ja siinä voi varmaan säilyttää... jotain.

Puutarhan satoa on tullut runsaammin, varsinkin marjoja oli kuivuudesta huolimatta valtavasti. Tässä kuitenkin tarjolla itse kasvatettuja makeita kirsikkatomaatteja, olkaapa hyvä!

6 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Pussukka on tosi hieno, kyllä sille varmasti käyttöä löytyy!!

Lellu kirjoitti...

Hei!
Arpaonni suosi sinua, laitathan osoitetta tulemaan, niin voin postittaa voittosi.leila.pohjolainen@suomi24.fi

laplero kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla blogissasi. Minulla ei ole vielä kirsikkatomaatit antaneet noin suurta satoa, mutta kovasti ovat punastumassa.

Maarit kirjoitti...

Kiitos Sia ja Jenni! Ja kiitos Lellu, arpajaispalkinto oli tosi iloinen yllätys. :)

brianna kirjoitti...

Todella kaunis kuvio pussukassa, onko se oma ohjeesi?

Maarit kirjoitti...

Tuon pussukan idean pohjana oli muistaakseni jokin museoesine (olisiko ollut jokin pohjalaistalonpojan tupakkapussi?) jonka kuvan näin jossakin kirjassa, ja kirjan kuvan pohjalta toteutin nuo kuvioinnit. Muistaakseni vielä muuntelin niitä jotenkin eli ihan alkuperäisen kanssa samanlainen tuosta ei tullut. Tupakkapussissa oli varmaan lisäksi pyöreä pohja ja nauhakiinnitys pussin suulla. Pussukan virkkaamisesta on tosiaan jo joitain vuosia aikaa, eli muisti pätkii..